zondag 9 februari 2014

My Memory Box

Hey,

Iedereen heeft wel goede herinneringen. Dingen die je hebt meegemaakt waarop je met een blij gevoel terugkijkt. Ik was een tijdje geleden met mijn ouders mee naar de kwantum en ik kwam daar een heel schattig kistje tegen met daarop de tekst Live Laugh Love. Dit sprak me heel erg aan en ik vond hem zo schattig dat ik hem heb gekocht. 





Hierna heeft hij een lange tijd in mijn kamer gestaan want ik wist niet wat ik er mee kon doen, tot ik me een keer verveelde en wat rond ging kijken op internet. En ik dacht waarom maak ik er geen memory box van? Sindsdien stop ik er allerlei dingen indie mij herinneren aan blije momenten die ik heb meegemaakt. Er zitten foto's, bioscoopkaartjes, brieven, treinkaartjes en nog veel meer dingen in, allemaal met een eigen moment en eigen verhaal. Echt een aanrader om er dan in te kijken wanneer je je slecht voelt, want bij sommige herinneringen kun je gewoon niet anders dan lachen.






Verder heb ik ook nog een vrij groot notitieboek gekocht. Hierin schrijf ik bij wat ik in de memory box doe ook wat de gebeurtenis was. Het is dus eigenlijk een soort dagboek met alleen de leuke momenten erin. Je krijgt zo als het ware een gids voor bij je memory box, voor mij helpt het heel erg om mijn herinneringen scherp te houden. En zo kun je er later op terugkijken en nog steeds precies weten wat er die dag gebeurd is. 




Bedankt voor het lezen en hopelijk tot volgende week!

Liefs, Danielle